Dienstverlening

Constructieberekeningen op basis van ontwerp maken.

Heeft u al een ontwerp van een architect? Dan ontwerpen wij de constructie en onderbouwen deze met berekeningen. Hiervoor gebruiken we de normen uit onder meer het bouwbesluit. U kunt er dan op vertrouwen dat uw pand er niet alleen goed uitziet, maar ook stevig staat.

Constructierapportage voor vergunningsaanvraag.

In bijna alle gevallen heeft u een vergunning nodig voordat u mag (ver)bouwen. De gemeente wil hiervoor een uitgebreid rapport hebben met constructieberekeningen. Daarvoor kunt u uitstekend bij ons terecht. We weten precies waarop de gemeente beoordeelt en hoe u de kans op goedkeuring zo groot mogelijk maakt.

Begeleider en coördinator bouwproces van initiatie- tot beheerfase.

Één aanspreekpunt voor het hele bouwproces. Dat zijn we graag voor onze opdrachtgevers. Van initiatie tot ontwerp, realisatie en beheer. We spreken de ‘techneutentaal’. En weten wanneer iets een goed idee is, of juist niet. En wanneer u teveel betaalt. Het bespaart u veel uitzoekwerk, tijd, frustratie en kosten. Het ontwerp, constructieberekeningen, selecteren van aannemers en begeleiding bij de uitvoering: laat het aan ons over zodat u met een rustig gevoel over de bouwplaats kunt lopen. We beschikken over een uitgebreid netwerk aan experts die we kunnen inschakelen.

Schade (her)beoordelen.

Scheuren in de muur, verzakking, instorting, brand… Komt het onverhoopt zover, dan kunnen verzekeraars en particuliere opdrachtgevers bij ons terecht voor een schadebeoordeling. Dit kan zijn omdat er sprake is van een zakelijk geschil of omdat niet duidelijk is op wie de schade verhaald kan worden. Of gewoon omdat u wilt weten hoe u een schade kunt verhelpen. Wij doen onderzoek en schrijven vervolgens een bondige, goed onderbouwde rapportage.

Second opinion constructieberekeningen .

Wilt u zeker weten of de constructieberekeningen die u heeft laten maken correct zijn? Dan kunt u bij ons terecht voor een second opinion. Hoe goed constructeurs hun werk ook doen, een rekenfout is snel gemaakt. Zeker bij grote investeringen kan een second opinion daarom verstandig zijn.

Kennismaken onder het genot van een kopje koffie?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij adviseren u graag.

FORMULIER
038-3316893